Welkom
Hoi, en welkom op deze site. Omdat Lashes&More is verder gegaan onder de nieuwe naam Mooi & Unique kan je voortaan de site www.mooienunique.nl bezoeken voor alle informatie, prijzen, foto's en meer. 












Welkom op de webpagina van Lashes&More
Mijn naam is Monique van de Kamp en ik ben 29 jaar. Ik heb sinds 2014 een kleine, gezellige en sfeervolle salon aan huis. Ik werk zonder personeel hierdoor kan ik de prijzen relatief laag houden. Ook heb ik regelmatig leuke acties, deze kunt u volgen op de webpagina acties of op de facebookpagina van Lashes&More. 

Iedere behandeling begint met een korte intake zodat u mij kunt vertellen wat uw wensen zijn en hoe we deze het beste kunnen nastreven. Hygiëne, klanttevredenheid en deskundigheid staan bij mij hoog in het vaandel daarom heb ik voor elke behandeling die ik aanbied een cursus of opleiding gevolgd.

Lashes & More biedt de volgende behandelingen aan
- Wimperextensions One by One
- Wimperextensions Russian Volume
- Wimperlift
- Hairextensions

- Henna brows
- Verven van de wenkbrauwen en wimpers
- Harsen en epileren van wenkbrauwen, kin, bovenlip, armen, rug, bovenbenen en onderbenen
- Gellak
- Gelnagels
- Arylnagels

Wimperextensions
Let op! Er zijn veel salons die wimperextensions aanbieden maar hiervoor geen opleiding of cursus hebben gevolgd. Wimperextensions zijn niet schadelijk voor uw wimpers zolang deze op de juiste manier gezet worden.
Goedkoop is duurkoop? Ja, in dit geval soms wel.
U wilt graag wimperextensions maar er niet te veel voor betalen? Dat kan bij Lashes&More, u krijgt kwaliteit voor uw geld én u betaald niet de hoofdprijs. Ik werk alleen met kwaliteitsproducten en neem de tijd voor uw behandeling zo komen we altijd tot het beste resultaat.

Op de onderstaande foto (LINKS) ziet u slecht geplaatste wimperextensions (niet mijn werk), ze zijn te dicht op de huid geplaatst en er is teveel lijm gebruikt waardoor de extensions aan elkaar blijven plakken ook ziet u lijm op de huid dit is allemaal niet de bedoeling en is slecht voor uw huid en natuurlijke wimpers! Dit kan een jeukend, trekkerig of branderig gevoel op leveren.

Kijk voor de resultaten in mijn salon eens op de fotopagina. Als voorbeeld heb ik rechts een foto geplaatst van mijn werk.

 

 

 

Voor een goed advies en/of een afspraak kunt u mij bellen, mailen of een berichtje sturen via whatsapp/sms op 06-33925585 of info@lashes-and-more.nl

Graag zie ik u terug in mijn salon,

Monique van de Kamp