Wimperextensions en wimperlift

Wimperextensions en wimperlift
Er zijn natuurlijk speciale producten voor het behoud en onderhouden van uw wimperextensions en de wimperlift. De volgende producten zijn speciaal ontwikkeld voor wimperextensions of wimperlift en kunt u dus met een gerust hart gebruiken. Informeer voor meer informatie of een passend advies.
De onderstaande producten kunt u via mij bestellen.

Mascara zwart € 19,95
Deze mascara is te gebruiken op wimperextensions voor extra volume en een mooie zwarte kleur. De mascara is afwasbaar met water. De eye make-up remover van Lash eXtend kan ook gebruikt worden om de mascara te verwijderen. Tip: Verwijder altijd uw mascara van de wimperextensions als u gaat slapen. 

 



 


Essence coating extra voeding € 24,95
Naast de werking van de coating bevat dit product ook extra voeding voor de natuurlijke wimpers.

 

 

 




Eyeliner pencil € 12,95
Speciale eyeliner voor klanten die wimperextensions dragen. De eyeliner is makkelijk te verwijderen met de speciale foam voor wimperextensions

 



 

 

Eyelash foam cleanser 30ML € 12,95
De Lash eXtend mini-foam Eyelash Wash is een heerlijke schuim om veilig je wimperextensions te reinigen. Nu in handig formaat voor in je handtas.

 

 






Eyelash foam cleanser 150ML € 24,95
Deze Eyelash Wash oftewel Face Wash is een heerlijke schuim om veilig je wimperextensions te reinigen. Ideaal voor als je make up  wilt gebruiken.






 

Lash cleansing drops € 24,95
De cleansing drops voelen aan zo zacht als zijde en is een speciaal product voor het reinigen van de wimpers en wimperextensions. De wimpers blijven hierdoor soepel en zacht en vuil, talge en make up worden verwijderd. Het product heeft een antiseptische werking. De werkzame stof Barosma Betulina Leaf Extract wordt uit de bladeren van de Bucco struik gewonnen. Deze stof reguliert de talgproductie in de talgklieren en heeft een extra microbiele werking. 

Gebruik: 1 druppel op je hand of luxury brush en eventueel opschuimen met water. Met warm water afwassen en uit veiligheidsoverwegingen droog fohnen of deppen. Dit product is ook voor het hele gezicht te gebruiken.



Express lash cleanser € 34,95
Voor thuisgebruik is het ideaal voor een snelle reiniging. Doordat de express lash cleanser vervliegt, is afspoelen met water niet nodig. 

 

 




 

Wimper en wenkbrauw groeiserum € 69,95
Lash eXtend lash & brow serum revitaliseert en stimuleert wimpers en wenkbrauwen, waardoor de haartjes niet alleen sterker, voller, langer en sterker, maar ook iets donkerder zijn. Het belangrijkste ingrediënt breidt de natuurlijke groeifase uit en reageert tegen het haarverliesproces. Het synthetische ingrediënt (Prostaglandine) is afkomstig van glaucoomonderzoek en werd verder ontwikkeld voor gebruik in cosmetica. Deze component stimuleert de wortels, verlengt de groeifase en gaat het natuurlijke haarverlies tegen.


Ingrediënten: Aqua, Butylene Glycol, Chamonilla Recutita Flower Extract, Phenosyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Panthenol, Biotin, Hyaluronic Acid, PVP, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Isopropyl Cloprostena Het product is dermatologisch getest en bevat alleen ingrediënten met bewezen effectiviteit en tolerantie . Het serum bevat geen kleurstoffen, conserveermiddelen of aromatische stoffen (parabenen). 


 

LLX lotion 3 potje € 59,95
Lotion 3 bevat onder andere:
Pro vitamine B5, dit geeft de wimpers elasticiteit en houd de wimpers soepel en gehydrateerd.
Keratine, dit vormt een laag over de wimpers waardoor zij er zwarter en glanzender uit komen te zien. Ook worden de wimpers hersteld door dit product.
Hyalyron moleculen, deze zorgen ervoor dat de wimpers van binnenuit opvullen zodat ze dikker en voller lijken.

 




LLX lotion 3 pompje € 79,95 
Lotion 3 bevat onder andere:
Pro vitamine B5, dit geeft de wimpers elasticiteit en houd de wimpers soepel en gehydrateerd.
Keratine, dit vormt een laag over de wimpers waardoor zij er zwarter en glanzender uit komen te zien. Ook worden de wimpers hersteld door dit product.
Hyalyron moleculen, deze zorgen ervoor dat de wimpers van binnenuit opvullen zodat ze dikker en voller lijken.





 

Professionele wimperstrip € 4,95
Met deze proffesionele wimperstrips creëert u voor één dag prachtige wimpers. Deze wimpers zijn zelf gemakkelijk aan te brengen. Inclusief lijm en beschrijving.